Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Demand Planning & Forecasting

Demand Planning & Forecasting training BACE AcademyWord Certified Professional Forecaster en breng uw carrière naar een volgend niveau!

Bij Demand Planning & Forecasting komen veel verschillende zaken kijken. Zo staat het voorspellen van de toekomstige vraag naar producten en diensten centraal, maar ook het bepalen van de productie- en distributiemogelijkheden. Organisaties realiseren zich hoe belangrijk dit is voor hun succes. Met de opleiding Demand Planning & Forecasting krijgt u stap voor stap inzicht in de bepalende processen en technieken die hier bij komen kijken.

Onze theoretische opleidingen, waaronder DPF, worden gegeven door ATIM Academy, het zusterbedrijf van BACE Academy. Na afloop van de opleiding Demand Planning & Forecasting kunt u onder andere de toekomstige vraag naar uw producten beter voorspellen, de leverprestatie aan uw afnemers verbeteren en tevens uw voorraadniveaus verlagen. Tot slot kunt u nóg beter de verkoop en productie op elkaar afstemmen.

Ga naar atim.nl voor meer informatie, de cursusdata, om  een offerte aan te vragen of om u direct in te schrijven voor de opleiding DPF. 

Examen

De opleiding kan op twee manieren afgesloten worden door middel van een officieel examen.
Er kan gekozen worden voor een examen via ATIM of een IBF examen, de grootste verschillen zijn:

  ATIM (zie ook www.atim.nl)
IBF, (zie ook www.ibf.org)
Prijs:  €450,- >$1000,-
Datum: 4x per jaar in onderling overleg 1x per jaar in Nederland
Examen: 1 examen,
3 uur,
waar-niet waar vragen,
meerkeuze vragen,
open vragen,
case

3 examens,
2 uur per examen,
100 tot 150 vragen,
Score 70% voor elke examen kandidaat,
objectieve tests,
meerkeuze vragen.

Erkenning: Nationaal Internationaal

Bij voldoende resultaat ontvangt u het certificaat.

Klik hier om u direct in te schrijven voor het ATIM examen!

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor