Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Trainingen op uw locatie verzorgen

Vindt u het fijner om uw medewerkers op uw eigen locatie te trainen?

Bij BACE Academy kunt u alle trainingen en cursussen bij u op locatie laten verzorgen.

Vraag meteen een offerte aan voor één van onze trainingen. 

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

ATIM Academy

ATIM Academy

Bij ons zusje ATIM Academy kun je terecht voor bedrijfskundige opleidingen binnen de supply chain. 

Specialist in supply chain management en bijbehorende software oplossingen.

ATIM Academy is een logistiek adviesbureau dat gespecialiseerd is in forecast software en supply chain management. Wij bieden professionele oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfskundige, ICT en logistieke processen. Daarnaast kunt u bij ons diverse opleidingen en trainingen volgen op het gebied van logistiek, S&OP, demand planning en forecasting.

Met ruim 30 jaar ervaring in de logistieke sector mag ATIM Academy zich met recht een expert noemen. Wij weten precies hoe het supply chain management binnen uw bedrijf of organisatie geoptimaliseerd kan worden. Het supply chain management is een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. Wij kunnen u op verschillende manieren bijstaan met het verbeteren van de samenwerking tussen leveranciers en afnemers. U heeft de optie om een van onze interim- of projectmanagers in te schakelen, maar u kunt bij ATIM Academy ook een opleiding volgen om uw kennis over supply chain management te vergroten.

Opleidingen die je hier kunt volgen:

Lean opleiding

APICS

European Logistican | ELog

Demand Planning & Forecasting

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor