Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Wanneer kan ik starten met de opleiding?

Cursusplanning

U kunt bij BACE Academy op elk moment instromen voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer. Kies zelf wanneer u welke module wanneer en waar wilt volgen.

Zie hier een overzicht van wanneer alle modules opstarten 

De opleiding is onderverdeeld in 5 modules. 

Bedrijfsmanagement
Personeelsmanagement
Calculatie
Financieel Management
Goederenvervoer & Internationaal goederen 

U legt hiervoor 6 examens af bij het CBR (CCV). De opleiding neemt in totaal 11 dagen in beslag. Deze dagen zijn verspreid over een periode van 4 maanden tijd. Hierdoor heeft u na het afronden van elke klassikale module ook voldoende tijd om de examens tussendoor af te leggen en hiermee de module af te sluiten. 

Lestijden

De lessen vinden altijd overdag van 8:30 tot 16:00 uur plaats. 

Aantal lesdagen per module

Niet alle modules nemen even veel tijd in beslag. Hieronder ziet u hoeveel lesdagen elke module omvat.

Bedrijfsmanagement: 1 dag
Personeelsmanagement: 1 dag
Calculatie: 2 dagen
Financieel Management: 4 dagen
Goederenvervoer & Internationaal goederen: 3 dagen 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor