Deze training is bedoeld voor de bewustwording van hygiëne en productgroepen om een optimaal kwaliteitsniveau te waarborgen voor het vervoer van bederfelijke goederen. De training is dan ook bestemd voor chauffeurs die te maken hebben met vervoer voor de levensmiddelenindustrie of vervoer van levende, gekoelde, bevroren, diepgevroren en warme producten.
Inhoud
Inhoud
De onderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de training zijn:
- Hygiëne en bederf
- Conditioneringketen
- Bederf
- Verpakkingen
- Aandachtspunten bij het laden
- Lading
- Aandachtspunten en problemen tijdens de rit en bij het laden lossen
- HACCP algemeen
- Hygiënecode transport
- Opslag en distributie van levensmiddelen
- Reinigen en documenten
Meer informatie?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..