Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Transport

De behoefte aan gekwalificeerde chauffeurs in Nederland is enorm groot. De groeiende complexiteit van het nationale en internationale verkeer stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van chauffeurs. Het kwaliteitsniveau van chauffeurs is niet alleen van groot belang voor de verkeersveiligheid maar ook voor de concurrentiepositie van het bedrijfsleven en vervoersondernemingen.

Ook het vervoer van gevaarlijke stoffen is een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. Denk bijvoorbeeld aan de productie van kunststoffen, meststoffen, geneesmiddelen en de distributie van bijvoorbeeld zuren en brandstoffen. De verwachting is dat het vervoer van gevaarlijke stoffen in de toekomst zal toenemen. Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, moeten een groot aantal regels kennen en in acht nemen en dienen ook te weten welke preventieve maatregelen zij moeten nemen bij het laden en lossen. Maar daarnaast hebben ook leidinggevenden en  warehousemedewerkers een bepaalde verantwoordelijkheid en dienen dus over gedegen kennis te beschikken. Onze opleidingen, trainingen en cursussen in deze categorie:

Chauffeursopleidingen

Chauffeursopleidingen Goederenvervoer
Chauffeursopleidingen Personenvervoer
Chauffeur Praktijkgericht

Rij-opleidingen

Rijbewijs BE (Auto en aanhanger)
Rijbewijs C (Vrachtauto)
Rijbewijs CE (Vrachtauto en aanhanger)
Rijbewijs D (Bus)

Gevaarlijke Stoffen

ADR Diploma vervoer gevaarlijke stoffen
ADR Diploma vervoer gevaarlijke stoffen herhaling
Bedrijfshulpverlening en gevaarlijke stoffen
Klein Chemisch Afval (KCA)
PGS richtlijn Opslag van gevaarlijke stoffen
Vakdiploma Afvalstoffen (VIHB)
Veilig werken met gevaarlijke stoffen
Veiligheidsadviseur Algemeen en Wegvervoer
Verlenging Veiligheidsadviseur Algemeen en Wegvervoer

Management ondersteunend

Expediteur
Transportplanner


Ondernemersdipoma's

Ondernemersdiploma Busvervoer
Ondernemersdiploma Goederenvervoer
Ondernemersdiploma Taxivervoer
Ondernemersdiploma Zaterdagopleiding (Goederen, Taxi, Bus)
Ondernemersdiploma (Zelfstudie)
Vakdiploma Afvalstoffen (VIHB)

Maatwerktrajecten

Quick Scan Schadepreventie
Chauffeursdag

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor