Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Deze training is bestemd voor chauffeurs die te maken hebben of krijgen met de digitale tachograaf en nadere uitleg omtrent de omgang hiermee willen hebben. Verder krijgen zij inzicht in de werking van de boordcomputer.

Inhoud

De onderwerpen die zullen worden behandeld zijn:

Theorie: technische uitleg

  • tracking & tracing
  • vertoningssysteem
  • praktijkoefening

Frequentie

In onderling overleg

Duur

dagdelen (4 uur) per groep

Leslocatie

Vianen. Tevens is het mogelijk deze training incompany te verzorgen.

Bij voldoende aanmeldingen kan deze training ook op één van onze andere locaties gegeven worden. Klik hier voor het volledige overzicht.

Lestijden

In onderling overleg

Examen

Geen, cursisten ontvangen een bewijs van deelname.

Bijzonderheden

De training is maatwerk en wordt afgestemd op de wensen en vragen van het bedrijf. Bij de bijeenkomst wordt gebruik gemaakt van een model digitale tachograaf.

Lesdata

Op aanvraag.

Prijzen

De training kost € 237,50 (excl. btw)

Nascholing

Deze training is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeursNeem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie. Lees hier meer over de verplichte nascholing.

Waarde nascholing

7 uur

Direct inschrijven?

Klik hier om u direct voor deze training in te schrijven!

Offerte aanvragen?

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via
telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor