Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Sociale vaardigheden taxichauffeurs

Sociale vaardigheden voor taxichauffeursVraag een offerte

Klanttevredenheid is van groot belang voor de toekomst van elk bedrijf. De markt vraagt in toenemende mate om taxichauffeurs die kwaliteit bieden aan passagier(s) én de opdrachtgever. Het gedrag van passagiers is niet altijd voorspelbaar. Dus het correct afhandelen van bijvoorbeeld klachten is belangrijk voor het imago van het bedrijf. Een goed opgeleide en gediplomeerde taxichauffeur biedt vervoer van hoge kwaliteit, rijdt veilig en comfortabel, is klantvriendelijk en laat zich niet van de wijs brengen in het steeds drukkere verkeer. Op deze manier is hij het visitekaartje van de onderneming.

Daarnaast komen taxichauffeurs in toenemende mate in aanraking met intimiderende situaties in de vorm van verbale of fysieke agressie. Het is van belang om chauffeurs te leren de klanten in alle gevallen correct te benaderen.

Daarom heeft BACE Academy een praktijkgerichte training voor taxichauffeurs ontwikkeld op basis van eindtermen die in nauwe samenwerking met de branche door het CCV zijn vastgesteld. Het diploma is als eis opgenomen binnen het TX-Keur voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het contractvervoer (zieken- en/of gehandicaptenvervoer) of straattaxivervoer. Binnen dit keurmerk zijn verplichtingen vastgelegd waaraan de organisatie moet voldoen om in aanmerking te komen voor het TX-Keur, waaronder diploma-eisen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor