Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Training stresshantering

Training stresshanteringVraag een offerte

Elke medewerker (ook leidinggevende) kan binnen een organisatie met een te hoge werkdruk te maken hebben. Stress is een verstoorde verhouding tussen draaglast en draagkracht waardoor je overbelast of onderbelast raakt.

Mensen die stress ervaren komen onvolledig tot hun recht en hebben minder plezier in hun werk en hun leven. Werknemers met veel spanning op het werk zullen deze klachten herkennen. Werk kan inspannend zijn en veel energie kosten. Als alles goed gaat, rust je in het weekend en de vakantie voldoende uit. Soms gaat het echter niet goed en kost het steeds meer moeite op de been te blijven. Allerlei klachten kunnen het gevolg zijn: hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, piekeren en concentratieproblemen. Deze klachten versterken de stress, waardoor een vicieuze cirkel dreigt, die op eigen kracht soms zeer moeilijk is te doorbreken. Uiteindelijk kan zelfs een (langdurige) burn-out optreden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor