Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 • Distribution_centre_J_Sainsburys

ADR opleiding Vervoer Gevaarlijke Stoffen

Direct inschrijven

BACE biedt u dé ADR opleiding voor het behalen van het ADR certificaat vervoer van gevaarlijke stoffen

Een ADR certifcaat behaalt u met BACE. Met een hoog slagingspercentage, zorgen we dat u binnen een week goed voorbereid bent voor het  ADR examen dat u aflegd bij het CBR (CCV). Al onze docenten zijn gecertificeerd en weten als geen ander hoe ze u moeten voorbereiden.

ADR opleiding: ADR Basis certificaat 

Als u gevaarlijke stoffen vervoerd, moet u minimaal in het bezit zijn van een ADR basiscertificaat. Bij BACE behaald u ADR Basis al binnen 2,5 dag voor € 300,-.

Het ADR certificaat is 5 jaar geldig en kan in het 4de jaar verlengt worden. 

U kunt het basiscertificaat uitbreiden met de ADR opleidingen: Tank, Klasse 1 en Klasse 7. Het complete ADR pakket voor het vervoer van gevaarlijke stoffen kunt u bij BACE in een week tijd afnemen. 

Waarom een ADR certificaat?

Chauffeurs van tankwagens en batterijwagens dienen met een gezamenlijke inhoud van meer dan 1.000 liter én van tankcontainers met een afzonderlijke inhoud van meer dan 3.000 liter, in het bezit te zijn van een erkend ADR-vakbekwaamheidscertificaat als zij gevaarlijke stoffen vervoeren. Chauffeurs van andere voertuigen dan de hierboven genoemde, moeten bij het vervoer van gevaarlijke stoffen boven de vrijgestelde hoeveelheden, eveneens in het bezit zijn van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat.

Bij het vervoer van stoffen en voorwerpen van de klassen 1 en 7 (ontplofbare en radioactieve stoffen en voorwerpen) boven de vrijgestelde hoeveelheden, geldt deze eis eveneens.

Startdata van onze ADR opleiding

Benieuwd wanneer onze ADR trainingen starten?

Bekijk het jaaroverzicht hier.    Agendaplanning 2015


Wat komt aan bod tijdens de ADR training

Tijdens de ADR cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 •     Voorschriften
 •     Gevarenklassen
 •     Etiketten
 •     Diverse gevaarsaanduidingen
 •     Veiligheidsvoorschriften en beschermingsmiddelen
 •     Brandbestrijding

Hoeveel dagen duurt een ADR opleiding?

Afhankelijk van welke ADR training u nodig heeft, kan de training vanaf 2,5 dag tot aan 5 dagen in beslag nemen. 

 •    ADR Basis: 2,5 dagen
 •    ADR Basis en Tank: 4 dagen
 •    ADR  Basis, Tank, Klasse 1 en 7: 5 dagen

U kunt kiezen uit de volgende combinatieopleidingen:

 •     ADR-certificaat Basis
 •     ADR-certificaat Basis + Tank
 •     ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7
 •     ADR-certificaat Basis + Klasse 1 + Klasse 7
 •     ADR-module Tank
 •     ADR-module Klasse 1 + Klasse 7

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor