Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

ADR certificaat en Gevaarlijke stoffen

Behaal uw ADR certificaat in al 2,5 dag bij BACE

Bij Bace Academy bent u op het juiste adres voor uw ADR certificaat. Het ADR certificaat is verplicht voor een chauffeur die gevaarlijke stoffen vervoerd. U kunt kiezen uit verschillende ADR opleidingen.

Soorten ADR certificaten 

  • ADR Basis 
  • ADR Tank  
  • ADR Klasse 1
  • ADR Klasse 7 

De ADR Basis cursus duurt 2,5 dag.

ADR Basis en Tank duurt 4 dagen.

ADR Basis, Klasse 1 en klasse 7 duurt 3,5 dag.

Wilt u alle onderdelen van het ADR certificaat behalen? Het ADR compleet pakket ( Basis, Klasse 1 & 7 en Tank) behaalt u in 5 dagen.

Hoe lang is een ADR certificaat geldig?

Het ADR certificaat is 5 jaar geldig. Voordat het ADR certificaat vervalt dient u een herhalingscursus gevolgd te hebben. Hierbij legt u ook weer opnieuw examen af. Het nieuwe certificaat gaat dan in zodra het oude ADR certificaat verloopt.

ADR opleiding volgen

Wilt u het ADR certificaat behalen of verlengen? Kies voor ADR diploma vervoer gevaarlijke stoffen als u nog geen ADR certificaat heeft. De ADR herhalingstrainingen zijn bedoeld voor het verlengen van het ADR certificaat met nogmaals 5 jaar.

ADR Diploma vervoer gevaarlijke stoffen
ADR Diploma vervoer gevaarlijke stoffen herhaling

 
ADR examen

Wilt u meer lezen over het ADR, chauffeur vervoer gevaarlijke stoffen, examen? Het CBR biedt u alle informatie over het examen en eventuele vrijstellingen. Ook kunt u op deze pagina het ADR examen inplannen, verzetten of annuleren. 

Bekijk de pagina van het CBR hier.

Waarom is een ADR certificaat nodig?

De verwachting is dat het vervoer van gevaarlijke stoffen in de toekomst zal toenemen. Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, moeten een groot aantal regels kennen en in acht nemen en dienen ook te weten welke preventieve maatregelen zij moeten nemen bij het laden en lossen. Maar daarnaast hebben ook leidinggevenden en het loodspersoneel een bepaalde verantwoordelijkheid en dienen dus over gedegen kennis te beschikken. De overheid vindt het belangrijk dat dit vervoer op een zo veilig mogelijke manier kan blijven plaatsvinden. 

Prijs ADR opleiding

Bij BACE kunt u verschillende ADR opleidingen volgen. Momenteel zijn we in prijs verlaagd voor de verschillende ADR trainingen. 

ADR Basis
2,5-daagse voor €300,- *

ADR Basis en Tank
4-daagse voor €420,- *

ADR Basis, Klasse 1 & 7
3,5-daagse voor €360,- *

ADR Compleet
5-daagse voor €539,- *

(*prijzen zijn excl. btw, examenkosten en lesmateriaal).

 Wilt u het ADR certificaat verlengen? Dan volgt u bij ons de ADR herhalingscursus

ADR Basis Herhaling
2,5-daagse voor €300,- *

ADR Basis en Tank Herhaling
3,5 daagse voor €360,- *

ADR Basis, Klasse 1 & 7 Herhaling
3-daagse voor €339,- *

ADR Compleet Herhaling
4-daagse voor €425,- *

(*prijzen zijn excl. btw, examenkosten en lesmateriaal).

Klik hier voor de geplande trainingen

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor